29.5.06

Hei, olen Matti Nurmeksesta


Olen Matti Nurmeksesta.

Tämä on vaaliblogini. Täällä kerron itsestäni, ja täällä voimme jo ennen vaaleja vaihtaa yhdessä ajatuksia.

Blogini nimi on "- taitoa, kokemusta, sydäntä - ". Se on vaalisloganini, jonka tarjoan Sinulle. Sinä päätät vaaliuurnilla, oletko samaa mieltä.

Kirjoitan blogiini lähes päivittäin. Pysy mukana. Ole samaa mieltä. Ole eri mieltä, väitä vastaan, intä. Kannata. Herätä keskustelua.

Terveisin Matti Kämäräinen

3 Kommentit:

Anonymous Anonyymi said...

Hei Matti,
oletkohan unohtanut nuoret, joiden elämä on edessä. Tarvitsemme TASA-ARVOISTA elämää muiden kansalaisten kanssa, vaikka vielä opiskelemmekin. Opiskeluhan koituu koko maan hyväksi, parempana osaamisena ja kilpailukykynä.
Eli, kun huolehdin vanhusten vähimmäistopimeentulosta, miksi meidän opiskelijoiden täytyy turvata minimitoimeentulomme velalla??? Eikö meille kuulukaan tasapuolinen oikeus toimeentuloon, kuten muille kansalaisille? onko kysymys ammattiin tai ikään liittyvästä syrjinnästä?

marraskuuta 08, 2006  
Blogger Matti Kämäräinen said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

marraskuuta 17, 2006  
Blogger Matti Kämäräinen said...

Olin aikoinani opiskelijapolitiikassa hyvin aktiivisesti mukana. Kevään vappupuheessani Turun taidemuseonmäellä vuonna 1976 yllytin opiskelojoita kapinaan, kun (laina)-rahat olivat loppuneet. Itse opiskelin velkarahalla ja kävin samanaikaisesti töissä. Kovaa se oli.
Kolmesta lapsestani kaksi vielä opiskelee, joten tunnen ja koen huolta myös opiskelijoiden taloudellisen aseman kohentamisesta.
Seuraavan hallitusohjelmaan on kirjattava selvät tasokorotuset opintotukiin, jotta kokoaikainen opiskelu on mahdollista. Tuen on oltava kannustavaa. Palaan aiheeseen vielä myöhemmin blogissani.
M.K.

marraskuuta 17, 2006  

Lähetä kommentti

<< Alkuun