10.2.07

Pikaisesti tuumasta toimeen

Työpaikkojen vähennykset elektroniikkateollisuudessa jatkuvat, kun yritykset vievät tuotantoa halpoihin maihin lähemmäksi markkinoita. Tällaisen rakennemuutoksen jatkuessa jo tehdyt toimenpiteet eivät riitä. Tarvitsemme uuden ohjelman, jolla luodaan työpaikkoja uusille aloille menetettyjen tilalle.

Pääministeri Matti Vanhanen on esittänyt, että uusi ohjelma voitaisiin rahoittaa myynti- ja osinkotuloilla. Kysymys olisi vain uudesta investointiohjelmasta, jolla valtion omaisuutta muutetaan uuteen muotoon luomaan työtä ja yrittäjyyttä. Omaisuus muutetaan uudeksi omaisuudeksi.

Pohjois-Karjalassa pääministerin ajatteluun sopivia, järkeviä investointeja ovat kaivostoiminta ja bioenergiatuotanto aina maaseudun metaanituotantoon asti. Nämä investoinnit pitää nyt tehdä etupainotteisesti, sillä pääministerin mukaan meillä on varaa niihin. Tässä asiassa on parempi on ryhtyä tuumasta toimeen kuin jäädä ihmettelemään maailman menoa ja katua myöhemmin tekemättä jättämisiä.

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi said...

Hei Matti, julkaisepa sivullasi e-mail osoitteesi ja muut yhteystietosi. Kiitos!

helmikuuta 13, 2007  
Anonymous Anonyymi said...

Heippa Anonymous. Matin yhteystiedot löytyvät nettisivun alabannerista kohdasta "Ota yhteyttä". Siellä on puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Terveisin anonymous kakkonen.

helmikuuta 13, 2007  

Lähetä kommentti

<< Alkuun